måndag 25 juli 2011

En liten besökare!

Satt och läste under äppleträdet när jag hörde något som pep i buskarna, undrade vad det var för något. Trodde att de var en fågel av något slag som hade skadat sig, jag gick för att se efter med kameran i handen för man vet ju aldrig när det finns något att fota :) Särar på grenarna och kikar in och där under ser jag en liten vessla som mumsar på en stackars mus som fått offra sitt liv för att denna lilla vessla skulle få sig ett skrovmål.
Filmade den lilla rackaren


11 kommentarer:

Mia sa...

Naturen är inte alltid snäll.. men vessla, det har jag aldrig sett 'live' förr tror jag. Den var ju riktigt söt. "stadig denna vessla.." har fått mig till att tro det är en riktig fuling.
Ha det godt :)

sylvi sa...

Asuuko se lumikko siellä teillä?
Kram♥

ritva sa...

Saitpa kuvan,hionoa<3

♥ Hannele sa...

spännande, kram

Lisa sa...

Men grattis!!! Att både fota och filma en vessla är ingen lek. De brukar vara mycket skygga och framförallt snabba! Jag bugar av vördnad... Kul med film oxå = )
Många tisdagskramar!
Ps! Visst är det märkligt hur man blir, har alltid kameran till hands om utifall att...

Sarah sa...

Ville Vessla förevigad, nice.
Kram S

Lisa sa...

Jag svarar här, lite mailkänsla = )
Jag flyttade söderut för 3,5 år sedan. Bortsett från miiten av juni 2009 till mitten av augusti 2010 så har vi haft det så... Ibland går det två månader mellan = / Anledningen är krångliga, dyra resor som gör att vi hellre väntar o träffas en lite längre tid... Någon gång måste det väl dyka upp jobb här nere (för jag vägrar flytta norröver igen, har hittat "hem" här nere).
Ny kram
Ps igen! Visst är det kul vad nyfiken man blir på sina bloggvänner! Har dessutom upptäckt att några är lite i samma "bransch". Kaka söker maka minsann = D

Louise sa...

Trodde nästan det var omöjligt att komma nära en vessla utan att den pep iväg! Den hade väl fullt upp med sitt mellanmål...

kram louise

Vild-rosen sa...

Inte dåligt att kunna filma en vessla men stackar lilla mus...
Kram Susanne

M/S Design sa...

Så söt den var, kul att du fick den på film/Mariana

Stina sa...

Häftigt att lyckas få snabba vesslan på film! Vesslan ser ut att få en rejäl måltid, tur för han men otur för musen :O
Ha det fint/Stina