lördag 30 juli 2011

En dag vid havet!

Vi hade pratat om att åka till bohuslän över en dag nu på semester och idag kändes det som om tiden var inne :) Jag, Kai, Katrin, Rikard och hans kompis Henke begav oss iväg på morgonen med riktning mot Lysekil.

Vi åkte runt lite överallt för att se om vi kunde hitta något bra ställe att vara på :) vi fikade vid en liten strand men de var inte så bra badstrand.
Sen hamnade vi vid ett av Göteborgs marinforskningscenter :)

Till slut hittade vi en strand där man kunde bada, men som den badkruka man är så var det väldigt kallt men jag doppade mej i alla fall. Som man kan se i bilden under så gick jag med raska steg och bara sänkte mej ner i vattnet :) Skönt? nja, kanske lite då :) för jag gick i 2 gånger till :)


Såg denna vackra segelbåten.


På vägen hem så såg jag en skylt med loppis och påpekade det till Kai med lite ironi :) då svängde han in och vi hamnade på en liten gårdsloppis :) de hade en massa olika djur där och massa fina blomsterarangemang.


inte ofta man ser folk som har lama som husdjur :)


Och inte kom jag tomhänt där ifrån :) fick med mej 2 ljuskronor i smide (ett hamnade i äppleträdet här hemma) och så hittade jag en fiskmås (samlar ju på sånt som hör havet till, men inga ny köp utan de ska va från loppisar) och en liten mus som jag kan ha i trädgården någonstans :)

När vi sen var nästan i Vårgårda blev vi stoppade av en tjej med röd flagga :) de var filminspelning på gång lite längre fram så vi var tvungna att vänta medans de tog någon tagning.


De var visst någon Fransk/Svensk film som ska komma ut nästa sommar och just denna tagningen handlade om en mcolycka :) här under ser man filmteamet


Det var vår dag :) hoppas ni haft en bra lördag.

10 kommentarer:

Rosor och Pioner sa...

Vilken trevlig lördag ni haft. Modigt av dig att doppa dig i havet, fega jag har inte badat ute en enda gång i sommar ännu.
Önskar dig en lika fin söndag
Kram Susanne

sylvi sa...

Kiva kun kävitte vähän merenrannalla.
Merivesi ei ole aina niin lämmintä.
Vai meinasi teistä tulla filmitähtiä.
Kram!

Anne-Lie Wahlqvist sa...

En mycket innehållsrik dag. Ja, i sommar har man inte kunnat bada många gånger, vädret hos oss har varit uselt.
Kram!

Hannele på Hisingen sa...

spännande med filminspelning

Britt sa...

Att hamna mitt i en film inspelning inte dumt. Att du vågade dig i havet, jag är en riktig badkruka så jag tror inte att det blir något bad för min del i år//Britt

Lisa sa...

Vilken härlig dag! Både bad och loppisfynd! Till på köpet en filminspelning. Snålt av dem att inte erbjuda er att vara med =
Nu ska jag fortsätta med att söndagsslöa. Önskar bara att det var en stor sol också...
Kramixen

Sarah sa...

vilken häftig lördag, själv körde jag "vilodag" med en bok på altanen.
Kram

Monica sa...

Ni verkar ha haft fullt upp! Själv lekte jag trädgårdsmästare hos pappa och grävde om en rabatt. Det var varmt ska du veta. Det var fel dag att utföra sånt kroppsarbete :) Nåja, man ska ju hålla vad man lovar och nu är det ju gjort :)
Tjingeling

ritva sa...

Mukava reissu teillä on olut,hieno vanha polkupyörä kukkineen,hyvää elokuun alkua.Halit<3

Stina sa...

Vilken kul variationsrik lördag ni verkar ha haft med bad,loppis, filminspelning....
Här har du också en 'badkruka', äntligen börjar vattentemperaturen här bli 'rätt så' behaglig att t.o.m jag doppar mig:O Imorgon blir det en tur till havet, kanske bad :D
Ha det gott/Stina