fredag 29 april 2011

Årets projekt!

Här har jag nu börjat med mitt nya projekt. Det ska bli en rabatt längs hela träkanten och ska fylla den med lite dalior, luktärtor, tagetes mm
Har under denna veckan hållt på att gräva, Katrin hjälpte mej igår så nu har det kommit lite längre än vad jag visar på bilden :) ska göra färdig och sen visa lite mer om hur det flyter framåt med arbetet.


I det stora hållet har vi planterat en klätterhortensia som vi var tvungna att flytta från sin plats. Måste se om jag kan komma på något som den skulle kunna klättra på. Vem vet jag kanske kan få låna svetsen och svetsa ihop något?

11 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Alltid roligt med nya projekt i trädgården. Rostiga armeringsjärn är fint att ha i rabatterna som växterna kan klättra på.
Kram!

Lena/isis sa...

Spännande med nya rabatter. Jag måste också fixa nån " klätteranordning" till en ros. Men tyvärr kan vi inte svetsa. Men vi får hitta på nåt annat. Men det är grymt jobbigt att gräva men kul ändå på sitt sätt:-))

Kram

Anja sa...

Det låter precis som om jag borde fjäska mig in hos dig som så lättvindigt pratar om att "kan få låna svetsen och svetsa ihop något?"
Själv kan jag låna hur många svetsaggregat som helst utan att veta vad jag skall göra med töcket....;))))!/Anja

nevva sa...

Ja men visst! Jag trodde du visste det.(Jag kom på det efter ett litet tag)hihi... En oförglömlig period var det!.
Lycka till med årets projekt! det blir säkert fint!
kram Margit

Vild-rosen sa...

Kikar in och önskar dig en trevlig helg.
Kram Susanne

M/S Design sa...

Alltid trevligt med lite nya rabatter!
Svetsa ihop ett stöd till klätterhortensian låter som en bra idé.
Trevlig helg
Mariana

Stina sa...

Kul med en ny rabatt, ska bli spännande att följa ditt projekt. Lycka till med det tyngsta arbetet..att ta bort 'grässvålen'..
Ha en fin helg/Stina

Helen sa...

Projekt hör sommaren till, både roligt och spännande är det. Ska följa ditt :=)
Trevlig Valborg!

Anette sa...

Projekt är kul! Annars finns det ju fina färdiga klätteranordningar att köpa, men de kanske är för klena? Trevlig helg. /Anette

Mia sa...

Nu blir jag nästa lite svartis, tänk att få starta nytt projekt, gräva bort gräs, planlägga och beundra resultatet. Det är härligt det.
Jag såg någon för några veckor sen som hade fåt svetsat något stöd av ett gammalt vinstativ, men med klätterhortensian behövs nog något mera solid ställning..
Kos dig :)

ritva sa...

Ompa teillä pihahommaa,Iloista vappua teille,halit.