lördag 10 september 2011

Fotomaraton!

Idag var jag och min kompis Marianne på fotomaraton. Det är en fototävling vi har här i Borås varje höst, man får 10 teman som man ska ta och man ska lämna in en bild på varje ord. Man har 5 timmar på sig att klara av det på. Detta var första gången jag ställde upp. Oj vad kul det var, men vad svårt att komma på vad man ska fota.
Här under har vi Marianne.

Hon lyckades få en så himla bra bild på denna elefant som så gärna ville va med på bild :)

De var bara att försöka koncentrera sig på vad man skulle ta på. Ett ord var grön och jag såg denna dino med sin gröna "Kam" (Obs. dessa bilder tog vi aldrig med i tävlingen, vi valde andra bilder som jag inte vissar upp nu)


Anledningen till att vi var inne på djurparken och fotade var för att det var Elfsborgsdagen så Marianne hade fixat fribiljetter till oss :) Som tur var jag i djurparken i tisdags för vi hann ju inte titta så mycket på djuren.

Ett ord var vän/vänner så vi tänkte att spelarna i Elsborg är ju vänner :) Ni kanske känner igen dem?Marianne och jag hade en jättebra dag med många skratt och många olika tolkningar. Hoppas ni oxå haft en bra lördag.

11 kommentarer:

sylvi sa...

Oi kun kiva kilpailu.
Hyvät kuvat.
Valitaanko sinne voittaja?
Mukavaa pyhää sinne teille.
Kram♥

Lisa sa...

Vilken kul tävling! Jag hoppas att du lägger upp dina bilder sedan. Man kanske skulle hitta på något liknande, be någon skriva ett antal ord och sedan ge sig ut med kameran. Det kan ju bli vad som helst!
Ha nu en riktigt fin lördagskväll så hörs vi!
Kramiz

Lena/isklockan sa...

Det låter jätte kul. Kram

Britt sa...

Det var en helt suvurän idé//Britt

Skaparglädje sa...

Vad roligt det lät med fotomaraton.
Skulle jag vilja ordna någon gång.
Om du vill får du gärna maila till mig och berätta lite mer om hur det går till och vilka ord ni fick som ni skulle fota en bild till. Jag tycker det är så roligt när man kan göra något nytt någon gång.
Kram!

Puumuli sa...

Oj, vilken trevlig lördag ni verkar ha haft! Full av skratt kan jag tänka mig... Fina bilder också!

Kram
Sari från Puumuli

Hanneles bokparadis sa...

Vem vann :)

Laila sa...

Vilken trevlig vinkling på en fototävling! Hur gick det för er?
Ha det gott!/Laila

Suss o Kai sa...

Hej på er alla :) jag vet inte än hur det har gått med tävlingen. De brukar ställa ut bilderna på Borås stadsbiblotek, vet inte om allas bilder ställs ut. Ställde upp utan att ta reda på så mycket mer än att man skulle fota 10 "ord" :) Men kommer att visa upp mina bilder + berätta hur det gått så fort det är klart och jag vet (tror ju inte att jag kommer vinna något, gjorde det ju mest som en rolig grej) Kram på er alla /Suss

ritva sa...

Ompa kiva,hyvät kuvat,Halit sinne:)

Mia sa...

OK, skrollade fort neråt på sidan för att slippa se ormen, så om detta är under din borgruin eller inte vet jag inte. Ruinen såg spännande ut, resten, fy vad hemskt!
Ha en fin vecka :)