lördag 12 november 2011

Allt har ett slut!

Här har vi en dagsfärsk bild på min blommande clematis som fortfarande blommar fast vi haft frostnätter :) och denna blomman har blommat ett tag nu, en blomma till är ju på väg att slå ut och flera knoppar finns. Men snart kommer vintern och då är det slut men blommandet.

Något annat som tagit slut är praotiden för den elev vi haft i 5 veckor :( de var inte kul att hon ska sluta nu.
Detta är Sara som har varit hos oss, en helt enastående tjej som varit till stor glädje för oss. Vi kommer alla att sakna henne med sin fina insats och underbara skratt.

Det har verkligen varit en glädje att lära känna henne. Katarina bakade en underbart god tårta till hennes ära, hon fick en lykta, chokladkaka (hon älskar choklad) och ett vackert kort som Katarina gjort.12 kommentarer:

Den Ofrivilliga Bloggaren sa...

det är aldrig lätt att skiljas åt, men ert farväl behöver inte betyda för alltid.
kram

ritva sa...

Ompa ihana kakku,onko Katariina tehnyt.Hyvää viikonloppua ja Isän päivää,Halit:)

Lisa sa...

Oj, vad ni tar väl hand om era praoelever! Ni är föredömliga! Kanske lilla fröken kan sommarjobba så småningom... Jag kanske ska komma och praoa hos er, det verkar så trivsamt!
Att din clematis fortfarande blommar, det är en seg rackare. Vad är det för sort? Såna tåliga växter gillar jag = )
Ha en mysig kväll och fram med lördagsgodiset. Snart börjar ju "Så mycket bättre" ;-)

Kram, Lisa

sylvi sa...

Hieno kakku.
Kiva kun saitten niin kivan pauo-oppilaan.
Te olette varmaan pitäneet hänestä hyvän huolen niin sitten on samanlainen teille.
Mukavaa lauantai-iltaa, nähdään huomenna♥

Skaparglädje sa...

Men helt otroligt att din clematis fortfarande blommar. Trist att bli av med en duktig elev, men roligt att ni gav henne uppskattning med en fin present och god tårta.
Kram!

Sarah sa...

clematisens slut är bara tillfälligt.
kram

Mia sa...

Jag blir lika förvånad varje höst över Clematis, att den är så tuff! det är som regel den sista som ger sig.
Ja, kan jag också få en praoplats? Henne har ni nog gett ett gott minne för livet :)

Anna Vattenkanna sa...

Så fint klematisen blommar på - det är ju i mitten av november! Er prao måste ha varit en riktig pärla, trevligt att ni avtackade henne så storstilat.

kram Anna Vattenkanna

Anonym sa...

Det är ni som ska ha ett jätte stort TACK! för den härliga och roliga tiden, ni är glädje spridare ni själva! Kommer ha massa med fina minnen med mängder av skratt och lite annorlunda bussturer (haha, hoppas allt löser sig på den fronten!). Hade inte tackat nej till minst 5 veckors apu till, de 5 veckorna gick alldeles för snabbt! De fina orden värmer, underbara människor med stora hjärtan är ni! Ha det toppen bra nu och vem vet, kanske kommer på besök redan nästa vecka! :) Hälsa alla! Många kramar / Sara!

Emelie Viklund Hermansson sa...

Hösten är på sätt och vis en tid med många avslut..sommaren tar slut, blomningen tar slut etc. Vore det inte för julen så skulle jag ha gått omkring inom en parentes under hela vintern i väntan på att allt ska börja om igen!
Ha en fin dag! :)

Puumuli sa...

Tänk vad trevligt det har varit med blommor så här långt in på hösten! Jag har inget som blommar mer i trädgården - vintern har definitivt kommit.

Kram
Sari från Puumuli

Anja sa...

Hejsan!
Nu blev jag nyfiken. Att ni haft en prao-elev hos måste väl innebära att ni har någon firma - nu skäms jag, men vad har jag missat?
Jo.Klematis tycks vara lite förvirrad i höst - jag har också ett par som blommar. Den här hösten liknar inte någon annan höst på 15 år -så vitt jag minns!/Anja