lördag 8 oktober 2011

Hösten har kommit!

De har varit riktigt kallt ute idag. Vi var på traktorrace i Vänga idag. De var riktigt råkallt i blåsten o jag kände att vinterjackan borde ha suttit på. Katrin hade sin på sig ändå frös hon. Kai har fortfarande kortbyxor på sig (brrr säger jag) han brukar ha det fram till snön kommer, galenskap tycker jag ;)Nästa gång jag ska köpa mc kanske jag väljer en sån här :)Hoppas på fint väder imorgon eller åtminstonde regnfritt för jag skulle behöva greja i trädgården (säg inte detta till någon men har en liten rabatt till på g:) runt vårt lilla äppleträd, tänkte fota lite så jag kan lägga upp de här på bloggen. Köpte lite lökar idag som jag oxå tänkte få ner i jorden :)

Ha en skön lördagskväll

7 kommentarer:

Mia sa...

Kortbyxor, det är ju svinkallt ute! Här snackar dom om fara för snö. Bäst du får gjort din rabatt färdig :)

Emelie sa...

Ja, idag var det kyligt! Låter riktigt kallt med kortbyxor tills snön kommer...blir han inte sjuk?? Lycka till med rabatten! Ha en fin kväll :)

Lisa sa...

Vilken knasig karl du har! Varma jackor låter betydligt sundare tycker jag (som piper och fryser vid 10 grader, fniss).
Ny rabatt låter spännande! Och visst ska du satsa på en sådan hoj = ) Det gjordes mycket vackert förr. Tänk en Vincent, eller en gammal Indian... Det vore grejor det!
Kram från en nedbäddad t-kärring med extra Tassefilt på benen!

Laila sa...

Brr, jag fryser bara jag tittar på bilden av din karl med de blå benen!
Här är det mest skörda sköra som gäller men en del lökar ligger förstås i glasverandan och ser anklagande ut...
Ha det gott!/Laila

ulla laiho sa...

Här var minus 2 grader i morse, så du får skynda gräva klart, tror jag. Jag har plockat fram höstkappan, som är ganska lång. Den skulle nog Kai behöva skyla sina ben med.

Ha en bra söndag!

Charlotta sa...

Är det kallt ute får man gräva sig till värme. ;) Om man kan... Jag vill också höstgräva och pyssla ute, men har jobb och jobb och jobb som måste göras. Och som lök på laxen så har jag dessutom dragit på mig ett ryggskott så det blir som mest lite strosa med kameran ute idag under den gråmulna himlen.

Tack för dina goa kommentarer hos mig. Självklart kommer nävan klara vintern hos dig, det är en riktig "survivor" - ser fram emot rosa skyar nästa sommar. Oh-oh, hoppas jag inte sagt för mycket nu. <:-I

sylvi sa...

Onpa siellä traktreita.
Sanonta on että syksy täytyy palella, mutta kevät hikoilla.
Kailla on ihan oikea tapa.
Kram!♥