söndag 14 augusti 2011

Vi hamnade mitt i en marknad!

Regnet hängde i luften men vi beslöt oss för att ta en tur med hojarna i alla fall. Har länge tänkt åka till Kais äldsta son och hälsa på med hojarna och nu kände vi att vi kunde ta en sväng dit och tänkte att vi skulle åka förbi Torpastenhus och Hofsnäs.
Vi mötte en massa bilar som kom från Hofsnäs och när vi kom fram dit förstod vi varför :) de var marknad där. Vi gick runt och tittade där och jag kunde inte låta bli att köpa lite växter :) nu får man ju inte med sig så mycket eftersom vi åkte mc men men skam den som ger sig :)

Det fick bli 3 stycken plantor som fick följa med hem:

Kokardblomstern var en låg variant som jag köpte, men det fanns bara bild och text till den som blir högre. Och fick jag med dem hem???


Jodå de fick jag och de klarade av hela resan hem oxå :) Så visst kan man handla växter även när man är ute och åker hoj :)

11 kommentarer:

Vild-rosen sa...

Vill man bara så går allt. Det var fina blommor du fick med dig hem.

Kram Susanne

Anne-Lie Wahlqvist sa...

Fina växter du köpte, kokarblomster har jag haft i år, den är så fin.
Kram!

sylvi sa...

Onko tuo punanen neilikrot?.
sinullahan on oransinvärinen.
Cokardiblomma onko se perenna vai yksivuotinen?
Toivottavasti perenna.
Kaunis se on.

Kram ja hyvää alkanutta viikkoa!

Charlotta sa...

Egentligen är det väl bra att transportutrymmet är begränsat. Så man inte förköper sig menar jag. ;) Alltid kul med nytt i landen.

Britt sa...

Vilken tur du hade som hamnade där och fick lite nya växter//Britt

Lisa sa...

Visst är det häftigt vad som kan hända när man åker på utflykt! Himla kul med marknad o fina blomster du fick med dig! Misstänker att det sved i blomstersjälen när det inte fick plats med fler...
Jag har hållit mig inomhus hela dagen. Det brinner på ett sågverk (började i fredags) och det atinker rök ute! Ikväll ligger dessutom röken över skogen. Helikoptrarna flyger hela tiden och vattenbombar. Tur det är några km bort...
Söndagskram på dig o ha en bra arbetsmåndag!

ulla laiho sa...

Det är inte bara i Borås man kan göra spännande vandringar - din trädgård går minsann inte av för hackor den heller. Och ännu finare kommer den att bli med dina nya inköp.

ritva sa...

Kauniita kukkia puutarhasta löytyy Halit<3

Sarah sa...

alla sätt är bra utom de dåliga, och detta var bevisligen ett ypperligt sätt att frakta plantor på.
Kram

Christina sa...

Ibland har man verkligen tur precis som du! Det är ju så roligt med nya växter! Jag hade en växt med hem från England. Jag fick ta ur den ur krukan och skaka av all jord , sedan tog jag två mjölkförpackningar i plast och skar av bottnarna och la i växten, en Agapanthus, och tejpade ihop. Den klarade transporten utmärkt.
Ha det gott!
Kram
Christina

Maria Berg sa...

Skam den som ger sig, klart man skall ha lite blommor med sig hem. Borås har jag inte besök så det var kul att få en lite rundvandring - tack.
Varför står Pinochio där?

/MB