måndag 20 juni 2011

Regn och åter regn!

Sitter inomhus och tittar ut genom vardagsrumsfönstret. Ser att gräset behöver klippas och det är säkert massa ogräs i rabatterna.ser hur dropparna träffar vattenytan i fågelbadet.


funderar på om man ska plantera om lite runt fågelbadet, de har ju blivit några växter som är lite högre än vad jag trodde.

tittar på spadskaftet och där sitter vår lilla hyresgäst och vilar sig :) han har fullt upp att mata sina fågelungar som finns i fågelholken i vårt äppleträd :) så det är tur han kan ta sig en paus.


Hoppas att det kanske kunde bli lite bättre väder till helgen, just nu nöjer jag mej med regnet för då behöver jag inte vattna och den lilla flugsnapparen kan sitta på spadskaftet i fred :)

Snart börjar min semester och då tänkte jag börja med en ny rabatt :)

9 kommentarer:

Den Ofrivilliga Bloggaren sa...

allt har sin tid, det är det som är det fina med livet...let it rain...en stund för kravlös eftertanke och vila.
kram

Anne-Lie Wahlqvist sa...

Håller med dig, nu har vi fått regn så det räcker ett tag, nu vill vi ha sol och värme igen.
Kram!

Malin sa...

Ja här regnar det med:-/ Visserligen så behövs det ju, men det blir inte roligare för det! Hoppas vädret tar sitt förnuft till fånga innan midsommar:) Kram/Malin

Lotta sa...

Ja, lite sol hade inte varit fel nu, och så ett stilla regn på natten mellan 2 och 4.
Kram

Ting o Tankar sa...

Efter regn kommer solsken!
Kram.

Lisa sa...

Fint med blommorna och fin besökare! Regnet behövs (sade torparkärringen förnumstigt) men visst blir man trött på det också! Vi har haft lagom skurar och en del sol. Perfekt för växtligheten alltså!
Nu hoppas jag på fint väder till helgen. Tredagars ledighet är inte fel och helst i en solsäng! = D
Tisdagskram!

Sarah sa...

man får passa på och kura ihop i soffan under en filt tillsammans med en god bok. Tids nog blir det trädgårdsarbete. Kram

Vild-rosen sa...

Ibland är det skönt med regn, inte bara för att man slipper vattna utan det känns mer ok att sitta inne och inte göra någonting. Nu tycker jag att det regnat tillräckligt och ser framemot soliga dagar och de ser vi ut att få vänta på.
Ha det gott
Kram Susanne

Anette sa...

Likadant väder här, även om det idag inte regnar hela tiden. Jaja, det är inte mycket att göra åt vädret - det blir som det blir - men man måste ju få gnälla lite:-)
Ha fin midsommar. /Anette