söndag 31 oktober 2010

Katrin spelar!

Katrin spelar gitarr har gjort det ett litet tag så jag tänkte att jag ville höra när hon är och övar och då passade Kai på att filma detta. :) Nu väntar jag bara att hon ska börja spela och även sjunga här hemma. Så vi får lite fin underhållning på fredag eller lördagskvällar :)

5 kommentarer:

sylvi sa...

Hienoa. taputukset täältä.
Hyvä Katri.
Mekin odotetaan että jouluna sitten Katri soittaa ja laulaa meille. Kram

ulla laiho sa...

Mysigt! Gitarr är så vackert att lyssna till. Det är trevligt om någon i familjen kan spela. Min pappa (död sedan många år) spelade klarinett och saxofon i olika dansorkestrar och sjöng (mitten av 1940- till 1950-talet). Farfar hade en jätteröst och sjöng gärna, när vi samlades. Men det musikaliska slutade med dessa generationer. /Vänligen Ulla Laiho

Suss o Kai sa...

Sylvi: Vi väntar med glädje och hoppas att hon kan spela på jul :)

Ulla: Ja vist är det vackert att lyssna på. Vi har haft mycket musik i min släkt med mycket sång vilket är underbart (tyvärr hoppade den musikaliska biten över mej men men sjunger hellre än bra :) )

ritva sa...

Hyvä Katri,musiikki naisia.

Anne-Lie sa...

Tack för din kommentar hos mig. Jag tillhör en baptistförsamling och varje år har vi lotteri på torget vid julskyltningen. Pengarna vi får in går till ett projekt i Thailand, åren innan har det varit till ett barnhem men nu har vi bytt så jag kommer faktiskt inte ihåg vart de går nu, men det är till något välgörande projekt i Thailand.
Kram Anne-Lie