onsdag 11 augusti 2010

Namnsdags kaffe o trårta!

Mamma och pappa var här med lite blommor och saft så jag slängde snabbt ihop en liten namnsdagstårta att bjuda dem på :)
De hade även med sig lite växter till trädgården, en Vitpion, Astilbe 1 st. rosa och några vita och så hade de några vita Flox, de har pappa hjälpt mej att plantera medans jag blev friserad av mamma :) vilken tur man har som har sådana hjälpsamma föräldrar :) dom har ju ett stort intresse för trädgårdsarbete blommor och grönsaker till tusen :) Min mamma bloggar ju oxå en del hennes ena blogg heter: luontoa-sp.blogspot.com och den är värd ett besök, hon skriver i och försig på finska men den som inte förstår så kan man ju titta på bilderna :)

3 kommentarer:

sylvi sa...

Kiitos kahvista ja kakusta. Hyvää nimipäivän jatkoa. Kram ♥

Louise sa...

Hej och tack för kommentar hos mig! Dpftliljorna har varit väldigt enkla hittills! Satte dem inne i april, flyttade ut i maj och blommar sedan någon vecka tillbaka. De är tyvärr inte vinterhärdiga så lökarna behöver tas upp innan frosten. Vet inte om jag tar upp dem, chansar kanske och köper annars nya till nästa år. Det var inga dyra lökar!

mvh louise

Suss o Kai sa...

Louise: tack för svaret :) de är ju verkligen vakra och doftar de lika gott som de ser ut så kan de ju vara värt att försöka :) får prova till nästa år. mvh Susanne