fredag 13 augusti 2010

Hos mamma o pappa!

idag var jag och Bekka hos min mamma och pappa på morgonen och hälsade på! vi åt gröt och fick pannkakor :) mums.
jag var ute i deras trädgård och valde ut växter som jag ville ha inte så många men det blev några stycken :) tog en lavendel, en oregano, en rubekia och så var de ensten växt och en annan växt som jag inte minns namnet på :) skulle fått fler växter man kände att dessa räckte för nu :) behöver ju ha en liten plan på vart i trädgården jag vill ha dem.

Väl hemma planterade jag ut dem där jag planerat och när jag var färdig med det fixade jag en början till mitt fågelbad som jag håller på att göra, behöver bara gå och hämta sten så är de snart färdigt sen måste jag så lite gräs runt om så blir det nog snyggt till nästa år :)
På kvällen kom Bekka och hennes Kim till oss och vi grillade lite av varje :) det blev flintastek, lövbiffar med ost emellan, champinjoner med ost i, hamburgare, majskolvar och så pommes med bearniesås :) smaskens var det :)

3 kommentarer:

sylvi sa...

Hyvän kuvan sait,sadetta ilmassa.
Kyllä ne kasvit nyt kasvaa kun on märkääkin. Onnea vaan!!!!!!!!
Teillähän kuulosti olevan kiva ilta.
Hyvää lauantaita. Halit.

ulla laiho sa...

Blir nyfiken på resultatet. Hoppas på lite bilder på exempel fågelbadet!! Jag kan inte finska - jag är gift med en man från Finland (Åbo). Om man får en massa utropstecken från sin mamma, då ska man nog vara väldig uppmärksam!
Vänligen Ulla Laiho

Suss o Kai sa...

Sylvi: Vi hade en trevlig kväll med god mat :) och jag tror oxå att växterna tar sig bra. Kram

:) Ulla: Det kommer bilder på fågelbadet så fort jag bara har fått till stenarna runt kanten. hoppas på att få till det imorgon. /Suss