torsdag 27 juni 2013

Borås!

Igår hade vi fotosafari i Borås. Det var ett typiskt Borås väder alltså regn :) men vi hade en trevlig stund i stan och avslutade med fika på den nyöppnade restaurangen i badhuset som heter Bryggan :) låter bilderna tala för sig själv. Klicka på bilderna så blir de större :)

Hoppas ni fick en liten glimt av vår sköna och gröna stad Borås :) och hoppas de ger en liten nyfikenhet på att komma hit. Detta jag visat är ju bara en liten bråkdel av allt som finns :) Vi har ju Knalleland och vår fina djurpark oxå :) Kram på er.

9 kommentarer:

Katarina sa...

Fina färger blev det i regnet!

Irma sa...

Borås on niin kaunis kaupunki siellä
on kauniita taloja ja puistoja missä on hyvin kauniita kukkasia Kiitos
olet ottanut niin hyviä kuvia:) Halit

ritva sa...

Hyviä kuvia olet ottanut Boråsista.Mukavaa kesänjatkoa:)

sylvi sa...

Todellakin hyviä kuvia olet ottanut Boråsista. Halit.

Laila sa...

Tack för rundturen! Vi har vänner som bor mellan Borås och Alingsås och sist vi besökte dem togs vi på en spännande sightseeing i Danmark, Norge, Finland mm, alltså de spännande bostadsområden som växt upp där. Och några fina museer hann vi också med.
Ha det gott!/Laila

M/S Design sa...

Man ser att det är regntungt i bilderna! en fin tur.
Ha en skön sommar
Mariana

Charlotta sa...

Vad trevligt med en fotosafari i hemstaden. Något att inspireras av!

Men jag känner mig väldigt generad när jag ser dina bilder. Jag har varit i Borås många gånger, men inser att jag nog aldrig stigit ur bilen på någon annan plats än djurparken och Knalleland. Visste inte att det fanns vatten i Borås. Pinsamt, kan bara lova att ge staden en bättre uppmärksamhet nästa gång det beger sig.

Önskar en fin avslutning på veckan och en skön helg!

Fröken Tindra sa...

Nu var det ett tag sen jag var i Borås och då hamnar jag ju i Knalleland... Men tanken är att även besöka centrum av sta´n. Någon gång... =0) Ser trevligt ut.
Tyvärr var du lite sen med anmälan till min utlottning men det kommer fler utlottningar. Kul att du kikade in!
Ha en skön helg!
Kram!

Margot sa...

Trevlig rundtur i Borås, kul att få en glimt av stan! Jag har aldrig besökt den delen av Sverige, hoppas det blir någon tripp dit så småningom!
Ha en trevlig helg!
Kram Margot