lördag 25 maj 2013

Invigning!

Idag så hade jag och Kai en liten invigning i mitt relaxhus :) Ja Lillis va ju oxå med :) Det är fortfarande mycket kvar ännu invändigt. De ska målas och inredas. Vad tror ni om man skulle måla det i ljus gråt invändigt??? kan de bli snyggt?? vitt är ju inte min färg :)
 Här har ni utsikten inifrån mitt relaxhus :) de ska bli gräsmatta så fort de växt upp.
 Var hos mina älskade föräldrar idag och firade morsdag :) blev visst inga bilder på oss men en del blombilder från deras fina trädgård. Tog mest makrobilder och denna var ju så vacker tycker jag.

 Hops här kommer en makrobild från min trädgård :) rabarberblommor kan va så vackra men de tar ju kraft från rabarberna
Till sist visar jag upp denna vackra förgätmigej :) från mina föräldrars trädgård. så söt tycker jag :) kanske snart tar ett litet skott med till mej om den sprider sig bra :) 
Kram på er alla.

7 kommentarer:

ulla laiho sa...

Grått är en bra färg, vilsam och neutral och passar till alla växter. Det har varit spännande att följa arbetet med växthuset - så bra det blir. Både smart och snyggt med stenarna runt om.

ritva sa...

Ihana kasvihuone,erikoisia kukkasia.Halit ♥

sylvi sa...

Hyvä tuli kasvihuoneestanne.
Tuo ensimmäinen makrokuvassa oleva on Zinnia
ja tuo viiminen sininen kukka on Omphalodes Verna, Cappadocica. Kaukasis ormöga.

Halit.♥

Louise sa...

Vilket fint litet hus! Grått kan säkert bli bra, matchar ju stommen. Vitt kan bli lite stickigt i ögonen om inget annat är vitt.

kram louise

Lena/isis sa...

Vad mysigt det ser ut. Härligt att ha ett eget växthus. Kram

Anette sa...

Vad härligt med ett nytt relaxhus. Grått kan nog bli snyggt. Jag är inte heller mycket för vitt - om det inte är på blommor :-)

Meta sa...

det där ser ju hur härligt ut som helst. grått är en bra färg det gör inte ont i ögonen av det när solen skiner som vitt kan göra.
Lycka till och njut hela sommaren lång. Vilken fin förgät mig ej.
Ha en fin torsdag
kram Meta