tisdag 15 februari 2011

Byta jobb!

I Januari fick vi på mitt jobb reda på att vår arbetsplats ska stängas. Det känns både tråkigt men ändå spännande :) nu tror ni väl jag är tokig som tycker det kan va spännande :) men vi blir ju inte utan jobb utan vi blir placerade på andra ställen inom verksamheten och det är det jag tycker ska bli kul. Sen att man splittras och att deltagarna känner mycket oro just nu är ju lite tråkigt. Men jag tror det kommer att bli bra när alla är på sina nya platser.
Här under kommer 2 bilder på saker jag knåpat ihop, den första av 2 stenar som jag hittade när jag var ute och gick en gång på jobbet, tyckte att det såg ut som en kanin och vips blev det en kanin :)

Sen skulle vi göra en liten "havs" del och vi plockade snäckor, pinnar, vass mm och jag kunde inte låta bli att göra denna lilla fiskegubben utav papiermache alltid roligt med lite pyssel.

Man blir så nostalgisk när man håller på att packa ihop allt på jobbet och man ser vad mycket man har pysslat och gjort under de år man har varit där på arbetsplatsen.
Nu är det dax att skapa nya minnen på det nya stället och förhoppningsvis utvecklas i sitt arbete :)

6 kommentarer:

Mammasblommor sa...

Så mysiga grejer du pysslat ihop! Jag önskar dig lycka till på din nya arbetsplats! Med den inställning du har kan det bara bli bra:)
Ha en trevlig kväll!
Kram Margot

Anne-Lie sa...

Nu blir jag lite nyfiken och undrar vad du arbetar med?!
Kram Anne-Lie

Mia sa...

Bryta upp kan vara både skrämmande och spännande. Men oansett blir man en erfarenhet rikare :)

sylvi sa...

Onnea uuteen työpaikkaan.
Toivotaan ihani työkavereita ja asiakkaita.
Halit

ulla laiho sa...

Jag försöker betrakta "ögonblickens motgång" som en inledning till något bättre, man lär sig nya saker, kan se tingen på annorlunda sätt. Med den positiva livsinställning du har blir det nya säkert bra. Lycka till! /Vänligen Ulla Laiho

Merja sa...

Vilken söt kanin du gjort! Blev inspirerad själv att prova på...får vänta tills snön försvinner mer och det går att hitta lite sten:)
Ha det gott!