lördag 25 september 2010

Idag är en speciell dag!

För lite över 3 årsen trodde jag inte på att nätdejting var något som kunde leda till något seriöst. Men det får jag ju ta tillbaka :) och det med glädje.
Jag skrev med några killar men ingen som jag kände att man skulle kunna starta någon relation med, mer som vänner va det väl. Men så började jag skriva med en kille som inte bodde mer än 500 meter i från mej. Vi skrev ca 1 månad utan att träffas men så en dag sa han att jag kunde komma på en kopp kaffe och jag tänkte att en kopp kaffe kan man ju alltid ta, han var ju ingen speciell på det viset men tänkte att han kan ju bli en bra kompis, för vi hade lite samma musik smak mm. så jag begav mej dit och den jag mötte i dörren var ju inte den jag hade föreställt mej :) visst hade jag sett bilder på honom (men bilder är kanske inte alltid rättvisa) hade fått för mej att det var en mycket äldre kille som inte alls hade något utseende som jag skulle falla för (inte för att jag är den som går efter utseende men lite gör man nog det ändå) Men när dörren öppnas står där en snygg "ung" kille ja ung o ung :) men inte så gammal som jag trodde att han skulle vara :) och det är han som jag nu delar mitt liv med :)
Och så igår kommer det in ett blomsterbud på jobbet och frågar efter mej :) jag fick rosor och i buketten sitter ett kort :) och det är det kortet som finns på bilden här under.

Tänk att de skulle bli vi 2 :) vi träffades alltså för första gången den 25 september 2007 redan den 1 januari 2008 förlovade vi oss och i februari 2008 köpte vi huset här i Borgstena och flyttade in i det 2 maj 2008 och här lever vi lyckliga det är som en saga :) så visst är detta en speciell dag idag :)

5 kommentarer:

sylvi sa...

Paljon onnea ja ja Taivaan Isä siunatkoon teidän yhteistä taivaltanne jatkossakin.♥ Mamma ja pappa

M/S Design sa...

Det var rart, alltid uppskattat med rosor.
Mariana

ulla laiho sa...

Grattis! Hoppas ni får många lyckliga år tillsammans! /Ulla Lahio

EuroFlorist sa...

Härligt att höra! Och blommor förgyller ju verkligen dagen.
Nästa gång du själv vill färglägga någons vardag kan du använda kod "JOY" för lite rabatt.

Vi önskar dig en blomstrande vecka!

/EuroFlorist.

Anonym sa...

Paljon onnea yhteiselle taipaleelle:))