Om min Blogg!

Började med att blogga för att ha det som en en bilddagbok. 
Först var det för att skriva om promenader, en lite sporre att skriva om hur mycket man var ute och rörde sig och tanken va att man inte skulle fuska lika lätt (hi hi gick kanske inte så bra).
 
Sen blev intresset att kunna dela med sig av trädgård och att få massa inspiration till trädgården. Man upptäcker att de finns så mycket värme och vilja att dela med sig av kunskaper bland trädgårdsbloggare. Med detta följer naturligtvis fotograferandet :) man vill ju visa bilder om vad man gjort mm. 

Nu har jag ju fått en bättre kamera och då har ju intresset för att fotografera blivit mycket större. Och för att ha något att fotografera är de ju kul med Fotoutmaningar.  Har ju själv följt "roses and stuffs" fotoutmaning "Blooming friday" såg tidigare i höstas att hon slutat med det, där av började tankarna gro om att anordna en egen utmaning. Det verkar som att de är många som tycker det är kul så då startade jag "Söndagsfoto" ett härligt sätt att dela med sig av sin fantasi och fotografering. Har nu efter hand sett att "Blooming friday" fortsatt fast nu hos "Bland rosor och bladlöss" vilket gjorde mej glad för det är så kul med sådana utmaningar.

Hoppas ni finner glädje i att läsa min blogg och blir glad om ni lämnar någon kommentar som ett litet avtryck att ni varit här.

1 kommentar:

sylvi sa...

Täällä on hauska vierailla.
Paljon on kiinnostavaa.
Kuvat senkun paranevat.
Kaunius ja kiinnostava blogi. ♥ ♥