lördag 8 februari 2014

Snart har vi vår!

Märkte idag att jag kommer få stor hjälp när man väl kommer igång med trädgårdsarbetet. Reily ska få plantera något o sköta om det i år :) vad skulle man kunna välja då? Pumpa? Hm ge gärna råd.
 Mitt växthus har fått va vinterförvaring för lite allt möjligt, till o med en gammalvävstol som skulle slängas, den kan ju jag säkert använda i trädgården på ett eller annat sätt :) vi får se vad jag hittar på.

 Har funderingar på mina pallkragar jag har framför mitt växthus, ska man ha som förra året eller ska jag ha 2 på varandra? Hm tål att tänkas på, vad säger ni? Provade att sätta 2 på varann för att se hur de ser ut o de ser ni på bilden under.

 Här vid växthuset har jag slängt allt trädgårdsavfall o jord jag ej vetat var jag ska göra av, men nu har Rebecka ( min äldsta dotter) väckt tanken med att göra det till en liten fikaplats, syrenberså. O jag kommer nog att sattsa på det :) så nu vet jag vad som väntas när det går att gräva igen o en sak till som jag måste fixa är en bra kompost eftersom min nuvarande blir till en fikaplats :)

Ha nu en skön fortsatt lördagskväll o söndag o ge gärna tips på mina frågor kram.

3 kommentarer:

ritva sa...

Ahkera apulainen.Hyvää pyhäpäivää.♥

Irma sa...

Nyt ne kohta alkaa työt puutarhassa
sinulla onkin hyvä apuri kastelu kannu aina kädessä,ei kerkiä kukkaset kuivua
Hyvää sunnuntaipäivää teille Halit Susanne :)

Anonym sa...

On sulla niin söpönen apulainen.
Täälläkin tarvittaisiin.
2:si pallia päällekäin ei oikein ole hyvän näköinen.
Ja se tulee varjostamaan liikaa kasvihuonetta.
Halit. Mummi